Знаете ли каква е разликата между тези палачинки и тези, които се купуват от палачинково
място тип бърза храна?
Тези са леко дебели, но със супер вкус. Онези от палачинковото заведение тънки със стандартизиван вкус.
Тези имаха малко сладко/мед, но истински. Другите са с добро количество слядко, но парфюмно сладко, а на меда му казват менед сос.
Тези ги прави баба с прическа тип Айнщайн. В палачинковите заведения младежи, изсипват готови смески от пластмасови шишета и дори позират с работата си.
Цената е еднаква.
И какво си купуваме?
Дали всъщност не си купуваме това да гледаме младежите и да ядем стандартизирана храна?
Защото от другата сме отвикнали, или всъщност никога не сме яли.
Няма коментари:
Публикуване на коментар
Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.