![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiSmCxktoDLmVlMe9gFumzMJrtaAKCpjuK4YtyPtwxdSt7YWkIxTAAURmBLljU_nL2TbBaPUQayd1BFWGyNT7hOCt0Ne1ftyjikb_bQjZgp6xwdlTiBvjE-Hv0gzsCgRAGMyOm2FxZM7Kvb/s400/bpb12203651.jpg)
Рецептата е от предаванията по Фиеста ТВ на Жак Пепен.
Редени зелеви листа с кайма и ориз между тях във формата на зелка.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjDEmJtI-rNLOe-86Se4qswuCBhSze48tRpUlhCvdoYIr1k6L03yROYDfUx9-4u5VEWE0KwbbAJhsvolCKnp9UO7UfsSwds_QGAYq5zWUDRfRkFmVQqyo-h23v4Yxc-EfOWm1quvNMkRnfh/s400/bpb12203645.jpg)
Първите листа на зелката от последната снимка (наредени са обратно, за да остане последната като снимка за сттията) бяха много големи, използвах почти само една трета от най-вътрешните. Добавих чушките, защото са останали от Коледа. Така взе да прилича на коледно ядене, не попадна в правилното време и малко изместих статята назад. След печенето във фурната зелевите листа останаха малко жилави и наистина трябва да се сервират разрязани парчета като тортени, защото така стават по-ситни тези листа.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiMdJ836Q2n8WQt1IS3BLER2Z3GaTvbLnZNsRAl-kmJF67rT0QPiy-OTl3sHQ7xfhpyVW5z36oUwsX6ObJv7ktnvROFYR_Tp7D6jL2ELOgGKW1pOyDcoUj54OaavS-rr2YqpRfdCvD2krYD/s400/bpb12203644.jpg)
Няма коментари:
Публикуване на коментар
Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.