![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhu59Yo4LnNSFsz1a0EOHzmZd0h-KFiIPPzxYnnhO716cEpmv3q7ZF2GTZ0DUpPOlil6uAJJRqFi1NUvoNcSB5zmG7AoYTKiDElTK1h_GXi9nmNKvuN3upgfsPApxBx8WH27Bljp-yNt-I/s400/bpb150907506.jpg)
Мисля, че хората не са свикначи, че всеки продукт има специфичен вкус и консистенция и всяко ястие също. Храната в заведенията е със стандартизиран вкус и може да се каже, че е едно и също нещо с много малка разлика в нещо. Но винаги е еднакво рълго готвена, еднакви подправки, стандартна техника и резултатът е еднаква храна. А всъщност всяка храна е различна.
Но домашният сладолед е сигурен победител в класацията. Става и за неядящите месо. Всички сладоледи, които се продава са нещо, което преди е мило на прах, дори и разни супер итолиански по Витошка. И разликата в цената в сравнение със сладолед в друго заведение не е толкова голяма, колкото са разликите в цените на другите ястия в срявнение в място, което имате предвид като кажете ще ходя на заведение. Ходете тук, ако наистина искате точно оределено ястие, а не защото другите ходят.
Няма коментари:
Публикуване на коментар
Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.