Днес видях подвижна количка за белгийски гофрети в МОЛ-а. Същите правеха по търговската улица в Пловдив на много места, когато бях миналата година. Но в Пловдив струваха 1,50 без нищо, а тук са 3лева. Е сладкото и в двата случая според спомените ми е +50 стотинки, но общата цена пак е почти два пъти. И сладкото в МОЛ-а е някакво от много свеж тип. Не е като другите и не е постигнато само с леко сваряване на желатинов консервант с плодове. Между другото желатиновия консервант на доктор Йоткер е изчезнал от преди една година от всички магазини. Може би вече са на някаква още по-свежа технология за произвеждане на сладка.
вторник, 9 ноември 2010 г.
282/365 Белгийска гофрета
Днес видях подвижна количка за белгийски гофрети в МОЛ-а. Същите правеха по търговската улица в Пловдив на много места, когато бях миналата година. Но в Пловдив струваха 1,50 без нищо, а тук са 3лева. Е сладкото и в двата случая според спомените ми е +50 стотинки, но общата цена пак е почти два пъти. И сладкото в МОЛ-а е някакво от много свеж тип. Не е като другите и не е постигнато само с леко сваряване на желатинов консервант с плодове. Между другото желатиновия консервант на доктор Йоткер е изчезнал от преди една година от всички магазини. Може би вече са на някаква още по-свежа технология за произвеждане на сладка.
Етикети:
белгийски гофрети,
бърза храна,
златисто,
МОЛ,
тъмно червено,
храната
Абонамент за:
Коментари за публикацията (Atom)
Няма коментари:
Публикуване на коментар
Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.