събота, 30 септември 2017 г.

Правене на виното 2017

Годината беше хубава за грозде, но твърде суха. Гроздето стана много захарно, защото не е валяло. Но за съжаление на някои места просто почти няма.
Ние имаме 70 литра смачкано грозде за розово вино, но част от него е купено от съседа, 260 литра смачкано грозде за вино и 200 литра смачкано грозде за вино за ракия. Гроздето ни, което е изцяло от асма, е 21.5 градуса захарност, което много по-високо ит друга година.
Вино, реколта 2016
Вино, реколта 2015
Вино, реколта 2014
Вино, реколта 2013
Вино, реколта 2012
Вино, реколта 2011
Вино, реколта 2010
Вино, реколта 2009


1 коментар:

  1. Няма нищо по-хубаво и приятно през зимата от домашното вино! Наздраве! :)

    ОтговорИзтриване