понеделник, 30 август 2010 г.

211/365 Сладко от праскови


Много малко хора правят сладко от праскови, но това е сладкото, което другите хора най-много са харесали от всички сладка, които се правят у нас.
Понеже прасковите са си наши съотношението праскови/захар не е точно установено, но захарта е малко по-малко от прасковите. Големината на нарязаните парченца зависи от възгледите на човека, който го прави.

3 коментара:

  1. Само 1 яде обаче, нали?

    ОтговорИзтриване
  2. Много извън хората, които участват в правенето му са го пробвали, някои получават направо бурканчета. Но те не са сред анонимните.

    ОтговорИзтриване
  3. Специално за един анонимен с инициали ГГГ трябва да кажа, че е в групата на хората, които смятат, че от праскови не се прави следко. Това си е предразсъдък и е доста смотан възглед и лично негов проблем. За това той никога не е ял сладко от праскови, което аз съм правила.

    ОтговорИзтриване

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.